
În articolul precedent am răspuns la întrebări despre consumabile. Azi a venit rândul neconsumabilelor. Foarte des sunt rugată să recomand o lampă uv/ccfl. Care să polimerizeze produsele în scurt timp și să țină și în timp. La fel și cu o pilă electrică,lampă de birou,capete de freză etc. Am să le iau pe fiecare pe rând, despre toate care am să vă povestesc azi. Să știți că le-am testat,altfel nu mi-aș permite să îmi dau cu părerea.
Am să încep cu lampa uv/ccfl. Am avut lampă uv,până acum un an de zile,când am schimbat-o cu una ccfl. Am achiziționat mai multe bucăți de pe aliexpress ca să nu rămân în ceață dacă cumva se strica vreuna. Sunt bune dar nu cele mai extraordinare,pentru că nu sunt gândite bine la led-uri. Nu sunt poziționate corect și atunci trebuie să găsești metode cum să stea clienta cu mâna în lampa ccfl. Plus,unde mai pui că în două luni,s-au stricat 2 bucăți?. În vară, am făcut cunoștință cu lampa ccfl de la E.M.I. Mno,aia da lampă?. E foarte bine gândită,led-urile sunt mult mai de calitate și foarte bine poziționate. Într-adevăr,e mai scumpă,dar merită fiecare leuț,când te gândești că îți înjumătățești timpul de lucru,polimerizează perfect. Vă mai spun un secret,led-urile polimerizează la exterior iar neon-ul spirală la interior. How cool is that??
Pila electrică?…hmmm…aparatul care îți ușurează munca în procent de 99%. De ce zic asta?Păi să vedem…în 3 minute dai jos toată construcția cu gel, are rotații fără vibrații de 20000/minut. Pam,pam…faceți cunoștință cu pila mea electrică UPower 2G de la Kupa?. O am deja de 3 ani,e ca nouă,am avut mereu grijă de ea. Capetele de freză sunt tot de la Kupa. Eu merg pe principiu,să fie toate din același loc. Așa e mai bine,fiecare pilă să aibă capetele ei personale. Nu trebuie apăsat cu această pilă. Capetele nu sunt cu șmirghel. Este portabilă,ceea ce reprezintă un super avantaj.
La lampa de birou/lucru nu sunt multe de zis, eu am o lampa simplă,de la Ikea. I-am pus un bec cu lumină caldă(galbenă). La veioza de la Ikea,abajurul e mult mai mare,se luminează mai multă suprafață de lucru. Nu uitați? lumina să fie perpendiculară pe suprafața de lucru.
”Și un aspirator bun,nu știi?”…o altă întrebare! Ba da,stiu! Am avut mai multe tipuri de aspiratoare. Cel clasic,cu un ventilator,apoi cel de la Promed. Dar,nici unul dintre ele nu a fost la fel de bun ca și cel care îl am acum. E cu filtru,nu cu sac,cu turbine nu cu ventilatoare și se pune sub masă. Așa economisești loc pe masa de lucru și îți promit că nu o să mai știi ce e acel praf. Sănătatea e pe primul loc,de aceea un aspirator bun va face diferența.
Acestea,sunt esențiale în cariera de manichiuristă. Dai cu un leu mai mult, dar măcar în timp îți recuperezi investiția. Unde mai pui, că economisești timp și sănătatea ta e mai presus de orice.
Ne revedem marți seara! Un weekend liniștit și frumos să aveți?
Contactează-ne pe WhatsApp