răsfăț2

Răsfăț,parfum,dulce…

14 iunie 2017 , In: General , With: No Comments
0

Răsfăț,parfum,dulce… Sunt cuvintele preferate ale unei femei!

Cui nu-i place um mic răsfăț??? Cu o mângâiere,o ciocolată,un masaj, pentru fiecare dintre noi răsfățul e altceva,poartă un alt nume. Azi,pentru Vivid, răsfățul e o cremă. Defapt mai multe creme. Te uiți la ele și îți vine să le mănânci. Sunt super mega drăgălașe și îți fac cu ochiul ori de câte ori treci pe lângă ele. Practic sunt ca o rază de soare în salon.

Le-am și testat pe cliente. Nu am luat toate aromele pentru început,căci și așa le e greu la fete să aleagă ce aromă vor. Una din ele e roz cu miros de parfum de trandafiri parcă. Multe îmi spun că seamnănă cu cremele de la Victoria’s Secret dar dacă nu am avut,nu știu😁. Cealaltă e culoarea  florilor de liliac și are un parfum mai ușor dar foarte plăcut. Ideea e la ele că nu au nici un efect dacă nu faci un peeling înainte.Sunt ca și untul dar odată puse pe mâna curățată cu crema de peeling,se și topesc. De aceea am luat și un peeling care conține particule de cocos,proteine de mătase și urea. Urea este un factor natural de hidratare ce se regăseşte în mod natural în piele, localizată acolo unde se leagă umiditatea. Pielea normală conţine aproximativ 1% uree, în timp ce în pielea uscată există un deficit de uree. Persoanele cu dermatită atopică sau psoriazis au pielea cu conţinut mai redus de ureea.

Acest peeling îl poți face pe mâinile uscate ,se pune un bob de mazăre,se masează ușor pe toată mâna,apoi cu apă călduță se limpezește. Abia apoi aplicați cremele minunate și dulci ca o turtă dulce❤️. Toată această treabă nu durează mai mult de 10 minute. Cine nu stă încă 10 minute la un asemenea răsfăț? Până acum nimeni nu ma refuzat😂.

Ar fi mai de prezentat încă 2 creme dar le las pentru data viitoare. Le am cremele de 2 săptămâni și de atunci mă pregătesc să vă scriu😂. E prea scurtă ziua în ultima perioada.

Vă pup și…vă pup😁😘

 

Nici un comentariu.

Comentează

Vivid Academy

Vivid yourself!

Facebook

Instagram

Categorii