DSC_2539

Cuticule, pensule, mai lipsește ceva?

12 mai 2017 , In: General , With: No Comments
1

Helloo ,hello!

Deci..nu îmi place să încep o conversație cu ” deci ” dar de data asta se cam cere?. Deci,așadar și prin urmare,câte dintre voi vă regăsiți în vorba din popor ”târgul de acasă,nu se potrivește cu cel din piață”? Eu,una personal,mă regăsesc total în vorba asta. De câte ori nu te-ai pornit de acasă,că mergi să cumperi o pâine și ai venit cu încă 2 lucruri. Sau te-ai pus la calculator,ai intrat pe site-ul preferat de produse,ai nevoie de o cremă,gel de unghii etc și ai ajuns că la final ai 5 lucruri în coș și îți cam dai seama că nu poți renunța la niciunul pentru că au o legătură între ele,adică nu se poate una fără alta.

Exact asta am pățit eu zilele trecute. Mai nou m-am obișnuit să îmi iau bani la mine,exact cât știu ca e produsul. Dar degeaba, că nu funcționează nici treaba asta ?. Mă roagă,Alina,cursanta, să îi cumpăr și ei o pensulă de la Emi,de ombre. Magazinul Emi îmi e în drum spre muncă. Mă duc la fete,la magazin,cer pensula și până îmi aduce pensula,ce să vezi…MĂ APUC IAR SĂ RĂSFOIESC CATALOGUL CARE L-AM VĂZUT DE 1 MILION DE ORI! Adică ce a fost în capul meu? Strictul necesar,zic eu în capul meu, îl am deja. Ce aș putea găsi iar în catalog,ce nu am? Normal că era ceva,dar se putea să nu fie? Ce credeți că au zărit ochii mei căprui și migdalați?

Un REMOVER de CUTICULE! Repede o întreb pe Anca, ce-i cu el,ce face,care e scopul lui în viața mea? Îmi aduce gagica să testez. Nu l-am testat pe mine pentru că eu eram deja cu manichiura făcută. Testează Anca pe ea. Așteptăm 2 minute iar apoi cu un intrument de cuticule îndepărtează cuticula. A rămas totul absolut super fain. Clar l-am luat! Dar Anca, cum e ea super drăguță,credeți că ma lăsat să plec cu 2 lucruri numai? Repede îmi zice ” Zara,avem și forfecuțe și cleștișori. Uite ce bună e forfecuța asta de cuticule” ?. M-a îmbufnit râsul instant. I-au forfecuța,o testez și i-am decis soarta și ei?.

E o problemă asta,fetelor! Cât de echilibrat trebuie să fii ca să scapi cu ”viață” dintr-o chestie de asta? Dacă te-ai pornit după un lucru să iei doar acel lucru,adică nimic altceva. Să nu te lași ”prostită” de cataloage,imagini,postere,de nimic?. Bine că există și reversul medaliei. Mergi la magazin după lapte și când ajungi acasă numai auzi ” da nu ți s-o legat de mână și un săpun??!!??!”?. Adică,nici cum nu-i bine.

Deci,așadar și prin urmare, am mers după un lucru, am venit cu 3. Din păcate trebuie să merg iar săptămâna viitoare și tare îmi e teamă ca nu mă văd bine apoi. Dapăi ce să și facem? Să ne dea numai Dumnezeu putere și răbdare ca să muncim,ca apoi să ne facem plăcerile?

Nici un comentariu.

Comentează

Vivid Academy

Vivid yourself!

Facebook

Instagram

Categorii