frumos2

Ce e frumos,repede trece

19 aprilie 2017 , In: Cursuri , With: 2 Comments
0

Am revenit la muncă,așa cum cere tradiția?. Am avut câteva zile libere,care au trecut impresionat de repede. Nici nu mă așteptam să treacă altcumva,adică, mergem pe vorba ”ce e frumos,repede trece”. Dar oricum,de abia așteptam să mă întorc la viața mea adevărată. La muncă mă simt ca acasă. Ăsta e adevărul.Aici îmi petrec cele mai multe ore. Atâta tot că nu dorm aici dar nu se știe niciodată unde te duce viața sau mai bine zis munca?. Cred că sunteți multe care aveți același feeling,ca al meu. Give me five??

Și dacă tot suntem la capitolul ”ce e frumos,repede trece”,așa a fost și ziua de azi. Am avut o cursantă la ojă semipermanentă. Yuppi?. Îmi place enorm cursul ăsta. Îmi place pentru că le împărtășesc cursantelor,secretul meu. Ce le fac unghiuțelor,de ține oja atâtea săptămâni!!!

Așa din afară,pare foarte simplu. Dai cu un strat de base,culoare,top și hop țop ai terminat. Dacă te ține bine,dacă nu și așa-i bine. La mine nu există așa ceva. Trebuie să țină! Faci tot posibilul ca să țină. Că doar de aia îți vine clienta și are încredere să se lase pe mâinile tale, ca să îi faci minuni. Nu zic acuma,că trebuie să fiți vreo zână și să faceți minuni. Dar foarte puține tipuri de unghii,ca să le zic așa,sunt care nu suportă sau nu rezistă oja semipermanentă.

Cursul acesta de ojă semipermanentă, e de 1 zi și ține 8 ore. Cursanta face 2 modele,sub supravegherea mea. Adică dacă nu-i bine,nu mergem mai departe. Ea trebuie să învețe cum să aplice corect toate cele. Să nu uităm totuși de ce am venit la curs. Nu ne batem joc. Nici o unghie nu intră în lampă până nu am zis eu ca e ok. Sunt mai rău ca cei de la ambasadă/vamă?.

Cu această ocazie vă anunț că începând cu luna Mai vom mai avea un curs de ojă semipermanentă,unul pentru avansați. Se pot face atâtea din această ojă. Dar am să vă anunț atunci despre ce e vorba. Aaaa da…era să uit! O să mai avem în program,tot din luna Mai,un curs de inițiere. Deci 2 cursuri noi,începând cu luna Mai. Păi nu v-am promis eu,noutăți a la Vivid??

Vă pup dragele mele?

P.S: o să ținem cursuri și în alte orașe,așa ca faceți bine și ne scrieți,în ce oraș ați dori prezența noastră.

  • Diana
  • 21 aprilie 2017
  Răspunde

  Buna ziua,

  va rog sa-mi spuneti daca tineti cursuri pentru incepatori in Timisoara?Daca da,cat costa un curs si in ce perioada este.Multumesc anticipat!

  • Bună,avem programat pentru Timisoara pe data de 16 iunie. e de 3 zile si e de perfectionare. Pretul e de 1600 lei. Mai multe detalii gasitit pe pagina de facebook Vivid Nails Academy by Zara Ciuciui. O zi minunată!

Comentează

Vivid Academy

Vivid yourself!

Facebook

Instagram

Categorii