arabela3

Feeling proud

8 aprilie 2017 , In: General , With: No Comments
0

Azi vreau să vă fac cunoștință cu temerile mele sau cel puțin cu cele care le-am avut. Nu zice nimeni că e ușor ceva în viața asta. Dacă îți dorești ceva,trebuie doar să faci baby stepps spre visul tău. Ceva în genul am făcut și eu. M-am apucat de unghii după cum ziceam într-un articol anterior dintr-o simplă stare de nervi. Fiecare aveți o poveste interesantă despre ”cum te-ai apucat tu să faci unghii?”. Acum am 9 ani. 9 ani de muncă,sacrificii și în sfârșit rezultatele se văd. Temerile mele au fost: o să am cliente,o să reușesc să fiu pe placul tuturor, dacă îi zboară o unghie ce naiba mă fac,etc. Dar toate au trecut,pentru că omul cît trăiește învață și la orice ”frică” există un răspuns,rezolvare.

Anul acesta se anunță a fi un an măreț pentru toată lumea. De ce am ales titlul ”feeling proud”? E stare mea pe care o am când îmi vin clientele,după 2 luni,la întreținere. Primul lucru se așează și îmi înaintează mâinile cu unghiile intacte. Adică foarte intacte,frate. În afara faptului că sunt crescute,nu le poți băga de vină nimic. Luciul e la locul lui,probleme de lifting nu sunt. Ce să vreau mai mult? Îmi vine să sar în sus de bucurie. Normal, ar fi să vină la întreținere la 4 săptămâni dar dacă manichiura rezistă,nici nu mai am ce comenta. 99% din cliente îmi sunt așa. Și să vă gândiți că și la oja semi sunt așa. Am întâmpinat și probleme,că nu le-a ținut dar nu m-am descurajat. Am luat, am reparat, o fi fost din vina produselor,a ei, a mea,cine știi.

Nu am cum să fiu pe placul tuturor și perfectă. Mai dau și erori. Important e,că am cliente fidele,absolut minunate,cu care comunic ori de câte ori e ceva. Asta îmi place la ele, că nu m-ar schimba pentru nimic în lume. Eu le înteleg pe ele iar ele pe mine. Dacă nu ar fi comunicare între noi și am fi mutoase,atunci ar fi jale.

Mulțumesc dragelor mele, că alegeți încă ca în fiecare lună să mă bucurați cu prezența voastră și că și după atâția ani nu v-ați plictisit de mine?.

Pentru voi,mereu caut să mă perfecționez,ca mereu să am cu ce vă bucura privirea și sufletul. că Doamne bine îi atunci când ai manichiura făcută bine și pe placul tău.

Vă îmbrățisez ?

Nici un comentariu.

Comentează

Vivid Academy

Vivid yourself!

Facebook

Instagram

Categorii