DSC_2322

New week,new course

28 martie 2017 , In: Cursuri , With: No Comments
0

Hey…i’m back‼️?

Am început săptămâna cu dreptul. Mai exact cu un curs de perfecționare cu încă o cursantă cool. Cursul a fost de 2 zile iar din păcate au trecut super repede. Cred că am un magnet pentru fetele super cool și super talentate. Alexandra a luat legatura cu mine,pentru că o interesa un curs în care să se perfecționeze. A ajuns și ea la concluzia că ce se arată pe youtube nu e tocmai ușor de realizat când nu ai pe cineva lângă tine ca să îți explice cum stă treaba.

Zis și făcut, a luat atitudine fata mea,m-a sunat și m-a întrebat cât de repede o pot primi. I-am explicat că,cursurile noastre se țin atunci când are ea timp,că totul e asigurat de noi,ea doar trebuie să se prezinte la curs. Cursul nostru de perfectionare îl poate modifica din nou ea,așa cum are nevoie. Cursul de perfectionare e compus din 2 forme: pătrat și migdală de salon. Dacă vrei să faci ambele zile doar pătrat,doar aia faci,adică chiar e decizia ta. Mai ales că a fost un curs individual.

I-am explicat și eu,așa cum vă explic și voua zi de zi,nu sunt adepta cursurilor cu 20 de cursanti. Pentru că nu ai cum să mulțumești pe toată lumea,nu te poți ocupa de toate odată. Poate una se mișcă mai încet ca altele și atunci e clar că are nevoie mai mult de atenția ta. Până la urmă,de aia faci un curs,ca să înveți,să îți transformi hobby-ul într-o sursă de venit și ca să ai sursă de venit din acest domeniu,trebuie să lucrezi foarte bine. Ce clientă se mai întoarce dacă îi pușcă unghiile după ce a ieșit din salon? Niciuna,vă zic eu.

Numai cuvinte de laudă am pentru cursanta mea,Alexandra. S-a descurcat minunat,m-a ascultat de la cap la coadă. A încercat să lase obiceiurile vechi acasă și să plece cu unele noi. Totul va ține de ea acum. Să exerseze mult și să își amintească mereu în timp ce face o clientă,de  tot ceea ce am învățat-o în aceste 2 zile. Îi va fi mult mai ușor.

Cu ocazia aceasta Doresc să îi mulțumesc enorm pentru încrederea acordată,de faptul că e fată silitoare și deși i-am pus înainte să plece de aici ” să știi că,oricând ai nevoie de un sfat sau ceva nu merge bine,eu voi fi aici și te voi ajuta cu mare drag” îi mai repet totuși odată?.

Mereu îmi doresc să rămân aproape de fetele mele,le urmăresc activitatea pe facebook,vorbesc cu ele ori de câte ori am ocazia. Nu vreau să fiu pentru ele,doar Profa sau una care le-a învățat cândva să facă unghii.

Vă pup pe toate și vă îmbrățișez și de abia aștept să vină vara calumea ca să ne întâlnim la terase,la povești și numai unghii să bârfim.

Cu bine,fetele mele Vivid❤️

P.S: mulțumim Aha Professional și J’adore Nails

Nici un comentariu.

Comentează

Vivid Academy

Vivid yourself!

Facebook

Instagram

Categorii